Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Sergiu D. Diaconu
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme de Management: Instruire, implementare si auditare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consultantul susţine, la sediul Beneficiarului:

1. Cursuri dedicate construirii şi implementării Sistemelor de Management de Mediu, Sistemelor de Management integrate mediu – sănătate, securitate ocupaţională, Sistemelor de Management integrate calitate – mediu - sănătate, securitate ocupaţională în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 şi OHSAS 18001:2008.
2. Cursuri de formare auditori interni de sine stătătoare sau la companiile pentru care acordă consultanţă în vederea construirii şi implementării Sistemelor de Management.

Metodologia Consultantului de formare a auditorilor interni de sisteme de management cuprinde o etapă teoretică (3,5 zile) şi o etapă practică (1,5 zile). Etapa teoretică prevede cursuri de instruire a auditorilor interni iar etapa practică prevede elaborarea, în echipă mixtă (Consultantul + specialiştii organizaţiei care vor deveni auditori interni), a unui audit intern cu obiectiv stabilit de comun acord.

Cu ocazia realizării acestui audit, viitorii auditori interni au ocazia să aplice practic cunoştinţele dobândite în timpul cursului şi să vadă concret modul de acţiune al Consultantului în calitate de auditor atestat cu o bogată experienţă.

Cursurile susţinute la sediul Beneficiarului sunt avantajoase pentru companiile solicitante în cazul în care acestea:

- doresc să instruiască un număr cât mai mare de angajaţi;
- doresc instruirea personalului pe baza unei tematici cât mai adaptate problemelor specifice companiei.

Perioadele de desfăşurare a cursurilor la sediul Beneficiarului se stabilesc de comun acord între Consultant şi Beneficiar.

Ca instrumente de prezentare se utilizează videoproiectorul, flipchart-ul şi alte mijloace considerate utile pentru atingerea nivelului dorit de eficienţă a instruirii.
Din Gura in Gura